Annie Vase – 31 års behandlererfaring samt Master i Naturbaseret Rehabilitering fra Københavns Universitet.

Tiden kalder på andre løsninger:
Helbredsmæssige bæredygtige helhedsløsninger.

Annie er uddannet fysioterapeut og har været behandler i over 30 år. Annie har undervejs taget en uddannelse i selvudvikling hos Ole Vadum Dahl på ID- Academy. Senest har hun taget en Master i Naturbaseret Rehabilitering på Københavns Universitet.
Nye tider kalder på nye løsninger. Bæredygtige løsninger hvor vi i vores hverdag prioriterer således at den kropslige helhed tænkes ind.

Fysioterapi

Med over 30 års erfaring fra behandlerfaget er Annie en erfaren behandler. Hun har arbejdet på sygehus i Viborg, i det kommunale i Aabenraa og i privat praksis i Irland og mange steder i Danmark.
Annie kan behandle alle slags skader – dog er hun specialist i ryg og nakke.

Psyken spiller med

Gennem årene har Annie valgt at opbygge kompetencer der ligger i samspillet mellem krop og psyke. Celleforskeren Bruce Lipton mener, at 95 procent af de kroniske sygdomme skyldes stress i vores hverdag og i vores kultur. Stress påvirker cellernes omgivelser (Kemien)

Naturbaseret Terapi

Forskningen viser at menneskehjernen slapper mere af i naturen. Puls og blodtryk sænkes. Annie ønsker at bevidstgøre os alle om hvad vi selv kan gøre for at have et godt liv. Vi stammer fra naturen og der er der vi kan hente hjælp.

Uddannelse

  • Fysioterapeut i 1993 i Holstebro
  • Kranio-sacralterapi i 1998
  • 3 årig forløb til personlig udviklingslærer (ID Academy) 2005
  • Master i Naturbaseret Rehabilitering i 2019 fra Københavns Universitet

Erfaring

  • 2 år på hospital i Viborg
  • 14 år på klinikker i Irland, Viborg, Århus, Nybøl, Åbenrå og Sønderborg
  • 13 år hos Træning og Forebyggelse (TOF) Aabenraa Kommune. Genoptræning efter operation.
  • 30 år med holdtræning. F. eks. pilatestræning, hjertehold, knæhold, hoftehold, bassin osv…

Gennem årene har Annie taget mange kurser for at holde sig opdateret. Eksempelvis mobiliseringsteknikker af ryggen, udspændingsteknikker af nerver og fascievæv, specialteknikker til mobilisering af nakken og ryg, akupunktur samt nye træningsteknikker.

Hele vejen gennem sin terapeutiske karriere har Annie oplevet hvordan psyken kan spille os et puds. Når vi er velinformeret, trygge og godt tilpas kan vi udholde mere end hvis vi er usikker på hvad vi fejler og er utryg.

Med al sin behandlererfaring i bagagen samt en master i Naturbaseret Terapi og Sundhedsfremme vil Annie gerne bidrage til den ny tids selvindsigt og den genfundne naturs mange, mange ressourcer.